ROYAL SPORT ® Jelly

royal-sport-kutija-250x206ROYAL SPORT ® Jelly është kombinim i qumështit të bletes dhe L-karnitinës, e cila është e dedikuar për persona të cilët dëshirojnë përmirësimin e aftësive të tyre fizike  dhe mirëmbajtjen e peshës së caktuar. L-karnitina është aminoacid i cili merr pjesë në proceset oksiduese (zbërthyese) të yndyrërave si dhe prodhim të energjisë, që kontribuon në kontrollën e peshës trupore. Veçanërisht i dedikohet sportistëve profesionist dhe amator të cilët dëshirojnë përmirësimin e aftësive të tyre fizike, sidomos atyre që mirren me disciplina sportive të cilat kërkojne qëndrueshmëri të lartë  (maratonë, çiklizmi,ecja …..).

Përmbanë më tepër se 4% AHD. Secila ampulë përmbanë 3,3% ose 333 mg  qumësht blete të liofilizuar (ekuivalent me 1000 mg qumësht blete të freskët).

Rekomandohet përdorimi në bazë ditore, një herë në ditë, para mëngjesit, drejtpërdrejtë nga ampula ose paraprakisht i tretur në ujë ose lëng.