A NDJEHENI TË LODHUR DHE RRASKAPITUR APO NDJENI DËSHIRË MË TË VOGËL SEKSUALE SESA MË PARË?


po
ndonjëherë
jo

A SËMURENI SHPESH APO LEHTË GJATË NDËRRIMIT TË STINËVE (P.SH. FTOHJA, GRIPI....)?


po
jo

A KENI SHPESH NDEZJE TË FSHIKËZËS SË URINËS, HERPES DHE INFEKSIONE TË NGJASHME?


po
jo

A MERRNI ZAKONISHT ANTIBIOTIK TË PAKTËN NJË HERË NË VIT?


po
jo

A JENI DUHANPIRËS?


po, më shumë se 5 cigare në ditë
po, më shumë se 15 cigare në ditë
po, më shumë se 30 cigare në ditë
jo

A KENI NDONJË SËMUNDJE KRONIKE?


po
jo

A KALONI KOHË RREGULLISHT NË AJËR TË PASTËR?


po
jo

A JENI PËR ÇDO DITË NË KONTAKT ME PERSONA TJERË?


po
jo

JeA USHQEHENI RREGULLISHT ME USHQIM TË PASUR ME VITAMINA DHE MINERALE (PEMË DHE PERIME)?


po
jo

A I KENI GJËNDRAT NË QAFË, NËN SQETULLA APO NË IJË TË RRITURA APO TË NDJESHME NË PREKJE?


po
jo

Dërgoni rezultatet e vlerësimit në e-mail adresën tuaj.

Njëkohësisht duke u anëtarësuar pa pagesë në bazën tonë të përdoruesve, do të fitoni mundësinë e informimit periodik për produktet
pa recetë/shtesat ushqimore të reja të Bosnalijek:


  1. Ju lutem shënoni emaill adresen valide si psh. test@test.com. E mai adresa e juaj është valide.

  2. Mashkull Femër