1 RREGULLISHT I KALOJ TË PAKTËN 60 MINUTA DUKE U MARRË ME AKTIVITETE SPORTIVE REKREATIVE (P.SH. FUTBOLL, TENIS, ÇIKLIZËM ETJ.):


të paktën një herë në javë
ottë paktën një herë në javë
tri herë në javë
asnjëra nga rastet e lartëcekura

RREGULLISHT I KALOJ TË PAKTËN 20 MINUTA DUKE U MARRË ME FITNES, NOTIM APO VRAPIM:


të paktën një herë në javë
të paktën dy herë në javë
tri herë në javë
asnjëra nga rastet e lartëcekura

TË PAKTËN DY HERË NË JAVË BËJ USHTRIME NË DYSHEME (P.SH. USHTRIME TË BARKUT, POMPA), ZGJATJE APO USHTRIME ME PESHA NË KOHËZGJATJE PREJ 10 MINUTAVE:


dy ushtrime në javë
tri ushtrime në javë
katër ose më shumë ushtrime në javë
asnjëra nga rastet e lartëcekura

GJATË JAVËS ECI PËR ARSYE TË USHTRIMEVE APO TË REKREACIONIT, RRUGËS PËR NË SHKOLLË DHE NGA SHKOLLA, PËR NË PUNË, PËR BLERJE:


1 - 2 orë
3 - 4 orë
5 orë apo më shumë
asnjëra nga rastet e lartëcekura

NGJITEM SHKALLËVE NË VEND QË TA PËRDORI ASHENSORIN APO SHKALLËT LËVIZËSE, ÇDO TË DYTËN DITË APO MË SHPESH:


po
jo

AKTIVITETET E MIA SHKOLLORE, TË PUNËS APO SHTËPIAKE PËRFSHIJNË AKTIVITETIN FIZIK I CILI I PËRGJIGJET PËRSHKRIMIT NË VIJIM:

TË PAKTËN NJË HERË NË JAVË MERREM ME VALLËZIM APO FOLKLOR NË KOHËZGJATJE PREJ TË PAKTEN NJË ORE:


po
jo

A KENI MË SHUMË KILOGRAM, A JENI MË I PLOTË SE MASA IDEALE TRUPORE?


po, shumë
po, mesatarisht
jo

A NDJEHENI TË LODHUR DHE RRASKAPITUR APO NDJENI DËSHIRË MË TË VOGËL SEKSUALE SESA MË PARË?


po
ndonjëherë
jo

A SËMURENI SHPESH APO LEHTË GJATË NDËRRIMIT TË STINËVE (P.SH. FTOHJA, GRIPI....)?


po
jo

A KENI SHPESH NDEZJE TË FSHIKËZËS SË URINËS, HERPES DHE INFEKSIONE TË NGJASHME?


po
jo

A MERRNI ZAKONISHT ANTIBIOTIK TË PAKTËN NJË HERË NË VIT?


po
jo

A JENI DUHANPIRËS?


po, më shumë se 5 cigare në ditë
po, më shumë se 15 cigare në ditë
po, më shumë se 30 cigare në ditë
jo

A KENI NDONJË SËMUNDJE KRONIKE?


po
jo

A KALONI KOHË RREGULLISHT NË AJËR TË PASTËR?


po
jo

A JENI PËR ÇDO DITË NË KONTAKT ME PERSONA TJERË?


po
jo

JeA USHQEHENI RREGULLISHT ME USHQIM TË PASUR ME VITAMINA DHE MINERALE (PEMË DHE PERIME)?


po
jo

A I KENI GJËNDRAT NË QAFË, NËN SQETULLA APO NË IJË TË RRITURA APO TË NDJESHME NË PREKJE?


po
jo

A PUNONI NË VEND PUNE ME NGARKESË?


po, puna ima është me përgjegjësi të madhe dhe kërkuese
puna ime është kërkuese ndonjëherë
jo, puna të cilën e kryej nuk është kërkuese

A ËSHTË DITA JUAJ E PUNËS MË E GJATË SE 8 ORË?


jo
jo, e zgjas vetëm në rastë të caktuara
jo, asnjëherë

A KENI FËMIJË NË ÇERDHE APO NË SHKOLLË?


po, në çerdhe
po, në shkollë
jo

A E KONSIDERONI QË JENI TË NGARKUAR APO SHPESH PUNONI NËN PRESION KOHOR?


po
ndonjëherë
jo, asnjëherë

A KENI MJAFTUESHËM KOHË TË LIRË PËR VETEN TUAJ?


po
ndonjëherë e ndaj ndonjë orë për vete, kur gjej kohë
jo, ndjej që kam mungesë të kohës së lirë

SA SHPESH KONSUMONI PIJE ALKOOLIKE?


çdo ditë
ndonjëherë, disa herë në javë
asnjëherë ose shumë rrallë

SA SHPESH KONSUMONI PIJE ME KOFEINË (KAFE, PIJE ENERGJIKE)?


çdo ditë
ndonjëherë, disa herë në javë
asnjëherë ose shumë rrallë

A I KENI SHUPLAKAT E DUARVE TË LAGËTA?


po, shpesh
ndonjëherë
asnjëherë

A KENI SHPESH DHIMBJE KOKE?


po, shpesh
ndonjëherë
asnjëherë

A E KENI PULSIN NË GJENDJE QETËSIE MË TË LARTË SE 80 RRAHJE NË MINUTË?


po, shpesh
ndonjëherë
asnjëherë

J A JENI TË PAKËNAQUR ME KUSHTET APO MJEDISIN NË TË CILIN JETONI?


po
ndonjëherë
asnjëherë

A NDJEHENI TË PASIGURT NË PRANI TË MBIKËQYRËSIT TUAJ NË PUNË?


po
ndonjëher
asnjëherë

A MENDONI QË JENI TË DOMOSDOSHËM APO SHUMË TË NEVOJSHËM NË VENDIN TUAJ TË PUNËS?


po
ndonjëher
jo

A MERRENI ME PUNË QË KËRKON VENDIMMARRJE OSE KUJTESË TË MIRË?


po
ndonjëher
jo

A JENI TË TURPSHËM NË RRETHIN TUAJ?


po
ndonjëherë
asnjëherë

RISHTAS KENI QENË TË SËMURË APO ENDE JENI DUKE U SHËRUAR?


po
jo

A BËHENI SHPESH NERVOZ DHE TË PADURUESHËM?


po
ndonjëherë
jo

A MUND TI HARRONI BRENGAT?


po
ndonjëherë
jo

A BËNI GJUMË TË KEQ APO ZGJOHENI TË LODHUR?


po
ndonjëherë
jo

A JENI TË NDJESHËM NË ZHURMË?


po
ndonjëherë
jo

Dërgoni rezultatet e vlerësimit në e-mail adresën tuaj.

Njëkohësisht duke u anëtarësuar pa pagesë në bazën tonë të
përdoruesve, do të fitoni mundësinë e informimit periodik për produktet
pa recetë/shtesat ushqimore të reja të Bosnalijek:


  1. Ju lutem shënoni emaill adresen valide si psh. test@test.com. E mai adresa e juaj është valide.

  2. Mashkull Femër