FAQ

Q&A (pyetje dhe përgjigje)

 

Nëse keni pyetje në lidhje me qumshtin e bletes ose shtojcave të reja ushqimore nga linja Royal Jelly®, dhe nuk keni gjetur përgjigje në faqen royal-jelly.ba
Parashtroni pyetjen tuaj për t’iu përgjigjur profesionistët mjekësorë ose farmaceutikë.

Përgjigjet janë informative, për më shumë informata ju lutemi të kontaktoni mjekun ose farmacistin.

Përgjigja do të dërgohet me e-mail. Të dhënat tuaja personale do të mbeten plotësisht konfidenciale.