ROYAL KINDER® Jelly

royal-kinder-kutija-250x206ROYAL KINDER® Jelly është shtesë ushqimore e dedikuar për fëmijët e moshes mbi 2 (dy) vjeç. Një shishe 10 ml përmbanë 500 mg qumësht blete me shije të këndeshme  të bananes. Veqoritë ushqyese dhe mbrojtëse  të  qumështit të bletës përmirësojnë performansen fizike dhe psiqike, rrisin forcën mbrojtëse te organizmit , shtojnë oreksin dhe absorbimin e vitaminave dhe mineraleve, me një efekt shtesë antimikrobik

 

ROYAL KINDER® Jelly mund të përdoret në çdo stinë të vitit, rekomandohet sidomos gjatë ndërrimit të stinëve dhe në periudhën e ftohjeve të  shpeshta,   tek humbjet e oreksit dhe rënies  në peshë, tek  lodhja psiqike dhe fizike,  tek  anemia,  gjatë vitit shkollor dhe  me rastin e stresit të tepruar para vlerësimit të nxënësve. Përmban më tepër se 4% AHD. Çdo shishe përmban 1,6% ose 166 mg qumësht blete të liofilizuar (ekuivalent me 500 mg qumësht blete të freskët).Rekomandohet përdorimi në bazë ditore, një herë në ditë, para mëngjesit, drejtpërdrejtë nga ampula ose paraprakisht e tretur në ujë ose lëng.