ROYAL SUPERIOR® Jelly


royal-superior-kutija-250x206ROYAL SUPERIOR® Jelly 
shtë shtesë ushqimore e dedikuar për të rritur. Një ampulë e madhësise 10 ml përmbanë 2000 mg qumësht  blete me shije të luleshtrydhes . Sidomos është efikas për shkak të veqorive të veta ushqyese, metabolike dhe benefiteve energjike, të cilat ndihmojne funksionimin më të mirë të organizmit..

ROYAL SUPERIOR® Jelly përmirëson performansën fizike dhe psiqike, forcon imunitetin, shton oreksin, përmirëson absorbimin e vitamineve, mineraleve,    dhe ka një efekt antimikrobik. Rekomandohet gjatë të gjtha stinëve, sidomos personave me ngarkesa fizike, personave me imunodeficiencë, si dhe personave me libido te zvogëluar. Përmbanë më tepër se 4% AHD. Çdo ampulë përmban 6.6% ose 666 mg qumësht blete të liofilizuar (ekuivalent me 2000 mg qumësht blete të freskët). Rekomandohet përdorimi në bazë ditore, një herë në ditë para mëngjesit drejtpërdrejtë nga ampula ose paraprakisht i tretur në ujë ose lëng.